Wat kan ik voor je betekenen

Grifontwerp helpt ondernemers die zich professioneel willen presenteren. Met toegankelijke websites, krachtige logo's en huisstijlen en opvallende grafische ontwerpen. Hieronder leg ik meer uit over mijn expertises en werkwijze. Geen zin om veel te lezen en direct kennismaken. Dat kan natuurlijk ook.

Websites

Jouw website moet laten zien wat je doet en wie je bent. Een goede eerste indruk is belangrijk. Natuurlijk moet jouw website er aantrekkelijk uitzien, maar daarnaast ook kunnen overtuigen en de bezoekers op een logische en prettige manier informeren.

Ik bouw websites in WordPress, met een heldere structuur, geoptimaliseerd voor desktop, tablets en smartphones. En indien gewenst, hou je met je eigen login de volledige controle over de inhoud van je website.

Logo's en huisstijlen

Logo's en huisstijlen geven de essentie weer van je onderneming. Samen met jou ga ik op zoek naar de kern van je organisatie en dit ga ik vertalen in een beeld. Ik presenteer meerdere logo concepten en ga verder met het concept waar jij je het beste bij voelt.

Als het logo klaar is zal ik onderzoeken welke andere elementen jouw huisstijl ondersteunen. Denk hierbij aan kleuren, lettertypes, foto's, illustraties, etc. Het doel hiervan is dat ik een visuele identiteit voor jouw organisatie ontwerp die makkelijk toe te passen is op je communicatie uitingen. Zoals je website, visitekaartjes, facturen, presentaties etc.

Je logo en je huisstijl samen maken je herkenbaar. Ze onderscheiden je. En dragen sterk bij aan de eerste indruk die mensen van je bedrijf hebben.

Grafisch ontwerp en opmaak

Ook de overige grafische uitingen kan ik voor je verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan folders, magazines, infographics, etc.

Werkwijze

Ik zie elk traject als een samenwerking tussen mijn opdrachtgever en mij. Ik ben nieuwsgierig naar jouw verhaal over jezelf, je dienst en je organisatie. Samen met jou wil ik onderzoeken hoe ik dit mee kan nemen in mijn ontwerpen. Omdat elke opdrachtgever, elke organisatie uniek is, is elk ontwerp anders en origineel. Voor mij is het ook elke keer weer spannend wat de uitkomst is. Ik betrek je zoveel mogelijk in het hele traject. Jouw feedback is essentieel want het gaat uiteindelijk om jou en je organisatie.

Een ontwerp traject verloop globaal als volgt:

  • kennismaken en bepalen projectomschrijving
  • afgeven heldere offerte
  • start project met brainstorm gesprek
  • onderzoek, concept en schetsen
  • keuze concept/schets
  • uitwerking
  • oplevering

Bij elke fase hebben we contact en vraag ik je om feedback. Is deze positief dan gaan we verder naar de volgende fase. Zo niet dan ga ik weer aan de slag totdat je tevreden bent.

Samenwerking

Ik beschik over een breed netwerk van professionals voor het geval er extra expertise nodig is. Denk aan tekstschrijvers, contentspecialisten, fotografen, etc.

En natuurlijk kan ik al je drukwerk verzorgen.

Laten we kennismaken

Wil je samen met grifontwerp werken aan heldere en efficiënte oplossingen voor jouw communicatie? Bel met 06 292 200 58, of mail naar info@grifontwerp.nl, dan spreken we snel iets af.